Още две-три яйца и Саша Илич ще забърка такъв омлет, че да си оближеш пръстите

7 Dni Sport31.08.2022
ЦСКА - ФК ЦСКА 1948, Отбор

От Фейсбук профила на Александър Линдарев:

„Турицов и Де Нойер бяха двамата голмайстори… двамата герои и естествено заслужиха своите овации. Представям си какво е да биеш дузпа в такъв момент. Ванката за пореден път показа хладнокръвие от бялата точка, а за гола на холандеца просто няма какво да се каже – world class!

Но имаше и едни други герои…

Линдсет, Кох(въпреки грешката при гола, обра всички топки във въздуха, а и не само..), Юга…

Солидно представяне и от Гарсес и Жеферсон. И задължително – много силно включване на Туфегджич… един от хората, които промениха темпото на мача и също беше замесен в почти всичко опасно пред вратата на гостите.

И умишлено го оставих последен… капитанът – Юрген Матей! Той имаше основна роля и при двете попадения. Първо – той игра с глава, за да се случи дузпата, а след това достави паса към Де Нойер за тупалката в 88 минута! Това са си две асистенции. Невероятен!

Този отбор на ЦСКА има характер, класа, манталитет, потенциал и бъдещето е пред него. Още 2-3 яйца и Саша ще скалъпи такъв омлет, че да си оближеш пръстите.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ