Венци Стефанов: Докога ще продължава тази анархия?

7 Dni Sport29.08.2022
венцислав_стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира съдийството при поражението на белите от Арда с 0:1 в Кърджали и зададе неудобни въпроси към шефа на реферите Виктор Кашай.

Двубоят бе ръководен от Ивайло Стоянов.

„Искам първо да се разбере веднъж завинаги кой всъщност решава – главният съдия или някой от едно фургонче, който казва „не“? Ако е вторият, на следващите мачове не искам да има съдии на терена и нека тези от ВАР да решават! Не знам Кашай ли е, Машай ли е, но след като той и неговите рефери не са фактор по време на мачовете и са тези, питомците на Петър Петров, които седят във фургоните и плащаме на тях пари, за да ни режат главите… Сега трябва да давам такива и за нередовния жълт картон на Ахмед Ахмедов, който не съществува, защото няма симулация за дузпата. Докога ще продължава тази анархия? Кой в края на краищата решава какво става на футболния терен? Явно някои хора искат да бъдат главните действащи лица и да решават какво да се случва по време на мачовете – кой да ограбят и да поощрят. Не знам дали ВАР помага в другите първенства. За мен тези, които отговарят за системата, са некомпетентни. Не искам да кажа по-силната дума – престъпници“, заяви Стефанов пред колегите от „Тема Спорт“.

Босът на столичани коментира играта на тима и дали клубът ще бъде активен в последните дни на трансферния пазар.
„Славия ще напипа верния път в следващите мачове. Нищо не се знае до края на трансферния прозорец. Може да има още изходящи, както и входящи. Има време“, бе лаконичен президентът на белите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ