България се размина със среща с Лео Меси и компания

7 Dni Sport29.08.2022
Лео Меси

Българският национален отбор се е разминал с контрола с Аржентина и Лео Меси, съобщават колегите от „БЛИЦ“ от достоверни източници. Спарингът е трябвало да се състои в края на септември по настояване на „гаучосите“.

По същото време обаче на нашите им предстоят двата последни двубоя от Лигата на нациите срещу Гибралтар и Северна Македония.

„Получихме имейл. Аржентинците търсят съперници, за да загреят за световното първенство в Катар през ноември и декември. Идеята им беше мачът с нас да се състои в България или в някой друга европейска страна. Това щяхме да го уточним. Двубоят беше планиран за периода между 19 и 27 септември, като за 23 септември Аржентина вече уреди контрола с Хондурас Как обаче в този период да играем с „гаучосите“, след като на 23 септември приемаме Гибралтар, а на 26 септември гостуваме на Северна Македония. Поради всичко това новият ни селекционер Младен Кръстаич счете, че е невъзможно да играем в Аржентина във въпросния период. И реално е така“, коментираха в детайли източниците на медията от БФС.

Припомняме, че Лео Меси никога не е играл срещу националния отбор на България. Той и никога не е идвал у нас за мач от евротурнирите, докато беше звезда на Барселона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ