„Синя“ България в един глас: Взехме решение за мажоритарния собственик Наско Сираков

7 Dni Sport27.08.2022
Илиана Раева, Наско Сираков

Феновете на Левски изразиха мощна подкрепа към мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Причина за това стана декларацията на Тръст „Синя България“, в която не бе упоменато името на „синята“ легенда, а се изрази пълна подкрепа към старши треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор Иво Ивков.

„Без Наско нямаше да видим нито Мъри, нито Ивков“, „Пълна подкрепа за Наско Сираков“, „Ако не беше Наско Сираков, сега можеше и нас да ни няма“, „Сираков пое отговорност и рискува всичко в най-тежкия момент в историята на Левски“ – такива са преобладаващите мнения в социалните медии.

„Всички левскари плътно до Наско Сираков! Да си знаят, че зад Наско Сираков стоят повече от 90-95 процента от левскарите! Въобще да ни си мислят, че може да се изправят срещу Сираков!“, написа администраторът на една от най-големите и влиятелни групи във Фейсбук „С Левски до края“ – Слави Борисов.

„Г-жо Раева, предайте на Наско Сираков, че умиране има, отказване не! Плътно зад живата легенда на Левски“, заяви пък Георги Касабов.

„Пълна и БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДКРЕПА за Наско Сираков. Каквото и да правите, срещу него да тичате, пак не можете да го стигнете“, категорична е Атанаска Димитрова.

„Тия дават ли си сметка, че ако не беше Наско, нищо от това, което изживяхме последната година, нямаше да се случи. Да не говорим, че вече можеше и да ни няма“, добавя Бойко Ценков.

„Да подкрепим Наско Сираков на следващите мачове на Левски! Нека не забравяме, че тази наша легенда направи всичко по силите си, за да спаси Левски ! Той докара Мъри, двамата ни върнаха надеждите, взехме купа, чакаме след седмица още една! Достатъчно скандирахме името на Мъри, време е точно сега да окажем подкрепа на Наско, защото с феновете на Левски никой не може да се пребори!“, призовава пък Михаил Кръстанов.

Любопитно е, че и под днешната публикация на Тръст „Синя България“ над 90% от коментарите също в подкрепа на Наско Сираков и с упрек към сдружението, че не са добавили Вълка към имената на Станимир Стоилов и Иво Ивков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ