Тежка вечер по високите етажи в ЦСКА: Има решение как ще се продължи

7 Dni Sport26.08.2022
Базел - ЦСКА, Саша Илич

ЦСКА приключи участието си в Лигата на конференциите.

„Червените“ загубиха с 0:2 гостуването си на Базел в среща реванш от плейофния кръг на третия по сила европейски клубен турнир и след общ резултат 1:2 се сбогуваха с мечтата си да играят за трета поредна година в групи на Европа.

Очаквано изпуснатия успех и класиране в групите на ЕКТ е дала своето отражение и е имало тежка вечер с настроение в минорната крайност сред фенове, футболисти, треньори, ръководство и легенди и всички останали, които са свързани с ЦСКА и бяха в Базел, а не само. В България дискусиите не спират и се ширят с пълна сила. Има запалянковци, които защитават отбора, а има и такива, които отново искат промяна. Длъжни сме да отблежим, че първите са много повече.

Решението в ЦСКА обаче е следното. Пълно довореи в Саша Илич и в продължаване на процесите под негово ръководство за окомплектоване на отбор, който ще се бори за най-високата възможна цел във всяка една надпревара, в която участва.

„Няма от какво да се притесняват Саша и щаба му. Нашето ръководство е възхитено от работата им. Срещу Базел е ясно, че не се постигна търсеното, но все пак Илич е на работа в клуба по-малко от три месеца. Преди мача вчера отбора ни бе допуснал само един гол от игра в 10 официални мача. Вървим в правилната посока“, споделят близки до стадион „Българска армия“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ