Стартовите състави на Базел и ЦСКА, Саша Илич ще атакува

7 Dni Sport25.08.2022
ЦСКА - Базел, Отбор

Отборът на ЦСКА гостува на Базел във втори мач от плейофите на Лигата на конференциите. Мачът на „Санкт Якоб Парк“ в Швейцария стартира в 20:00 часа.

„Червените“ имат преднина от един гол преди визитата си. Преди точно 7 дни Серхио Лопес си отбеляза автогол, за да донесе минимална победа на ЦСКА на Националния стадион „Васил Левски“.

Наставникът на тима Саша Илич не може да разчита на наказания Брадли де Нойер, който пропусна и първия двубой с швейцарците.

Добрата новина за домакините е, че ще могат да разчитат на френското острие Жан-Кевин Огюстен, който пропусна мача на „Васил Левски“ заради контузия.

Преди около 2 години ЦСКА изненада всички, сразявайки швейцарците с 3:1 на същия „Санкт Якоб Парк“, за да се класира тогава в групите на Лига Европа. Разликата със срещата отпреди 23 месеца е, че сега класирането в групите на Лигата на конференциите се решава в два мача, а не в един.

Стартови състави:

Базел: Хитц, Ланг, Комас, Нуху, Пелмар, Бургер, Фрай, Ндойе, Амдуни, Милър, Зекири
Треньор: Александър Фрай

ЦСКА: Бусато, Турицов, Кох, Матей, Хр. Петров, Юга, Вион, Туфегджич, Линдсет, Гарсес, Бамба
Треньор: Саша Илич

Съдия: Антонио Нобре (Португалия)

Стадион: „Санкт Якоб Парк“

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ