Сара Маринова: Да, истина, информацията отговаря на истината. Счупих си гръбнака на три места

7 Dni Sport25.08.2022
Симеон Славчев, Сара Маринова

Бившата баскетболистка на Академик (София), ЦСКА и НСА Сара Маринова шокира с разкритие за кошмар, през който преминава.

Майката на детето на футболиста на Локомотив (София) Симеон Славчев е счупила гръбнака си преди две години, а възстановяването й продължава до ден-днешен. Маринова направи признанието в социалните мрежи, където публикува видео, показвайки как се лекува. Красавицата за момента не разкрива как се е стигнало до счупването на кръста ѝ.

„Преди 2 години на 23.08.2020 си счупих гръбнака на 3 места. Това за мен беше ясен знак, че вървя в грешната посока. Много болка и страх изпитах тогава. Но и много уроци научих. 23.08.2022 получих отново категоричен знак, че не трябва да предавам себе си.

Вселената винаги ни изпраща знаци, но нашата роля е да ги забелязваме и да не се страхуваме от промяна“, написа Сара Маринова към видеото, което качи в „Инстаграм“ и „Фейсбук“.

Тя имаше 5-годишна връзка с бившия футболен национал Симеон Славчев. Раздялата им дойде преди година и половина, като тогава халфът играеше в Левски. Сара му роди момченце през 2018 г. – Антоан.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ