Упомрачителната сума, която се крие в сметката на Григор Димитров

7 Dni Sport25.08.2022
Григор Димитров, Мария Димитрова

Най-добрият български тенисист Григор Димитров, който заема към момента 19-та позиция в Световната ранглиста крие осем цифрена сума в своите банкови сметки, пише столичен ежедневник. Колегите допълват, че сумата не е най-ниската възможна от осем цифрените, а далеч по-висока и припомнят, че през октомври месец 2021 година Григор натрупа 20 млн. от наградни фондове. От тогава е минало почти година, а и не е добавена сумата от рекламни договори и странични вложения на нашето момче и екипа зад гърба му.

Всичко това прави сериозната сума, която Григор има в сметката си, а тя е напълно заслужена.

Към този момент Григор Димитров се възстановява от момента, в който му прилоша в мача срещу Доминик Тийм. Гришо писа в социалните мрежи и успокои своите последователи, че ще се завърне по-силен на ЮС Оупън 2022 след седмица.

Феновете му стисткат палци за силна игра и пробив дълбоко във втората седмица на турнира, което ще го изстреля близо до топ 10 в Световната ранглиста, а и ще донесе нова солидна сума в банковата му сметка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ