Стамен Белчев: Ще отстраним Базел

7 Dni Sport25.08.2022
стамен_белчев

Треньорът на дубъла на ЦСКА – Стамен Белчев – сподели очакванията си пред колегите от „Мач Телеграф“ за предстоящата среща на „червените“ с Базел тази вечер в Швейцария. Припомняме, че именно той бе начело на отбора през 2020-а година, когато „армейците“ отстраниха именития си противник като гост в една среща и влязоха в групите на Лига Европа. Той сподели и дали е доволен от това, което показват младите таланти на „армейците“ в Трета лига.

„Очаквам един позитивен и добър резултат за ЦСКА при гостуването на Базел. Мисля, че ще ги отстраним. В първата среща момчетата показаха добра игра и качества. Колегите са добре запознати с противника и са се подготвили за този мач. Очаквам наистина хубав резултат за ЦСКА и да влезем в групите. Сега е много по-различно, отколкото през 2020-а година. Тогава всичко се решаваше в един мач и успяхме да победим. Сега футболистите и треньорите са съвсем различни. Мисля, че няма място за сравнение. На мнение съм, че „армейците“ показаха израстване и съм положително настроен за срещата на „Санкт Якоб Парк“. Отборът е добре подготвен, както беше и за първата среща“, сподели Белчев. Той коментира и представянето на втория отбор на ЦСКА, на който е начело.

„Вече гледаме към следващата среща с Кюстендил, подготовката върви нормално. За всеки двубой се готвим както трябва и съм доволен от това. В последната среща с Оборище през първото полувреме влязохме малко плахо, но от втората част съм доволен, въпреки че загубихме с 0:1. Има още много какво да се желае от всички. Млади са момчетата и понякога имат по-голям респект от батковците си. До този момент като желание и старание както в тренировъчния процес, така и в мачовете, съм доволен. Винаги има какво да се изисква още и аз винаги им казвам, че нещата могат да бъдат още по-добре, но като цяло всички се стараят, а това е най-важното. Правим стъпка по стъпка. Генерално можем да заявим, че има позитиви в представянето на момчетата“, заяви той.

„Има някои играчи с леки травми, но контузиите им отшумяват и скоро ще са на линия. Настроението в съблекалнята е нормално, въпреки загубата винаги трябва да е бойко и да е позитивно. Винаги е добре, когато обстановката е ведра. Успяхме да се запознаем с отбора на Кюстендил, срещу който е следващата среща. Имаме поглед върху тях, те са един от добрите отбори в групата. Дано успеем да ги победим“, завърши Белчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ