Фейенорд се огледа в таланта на Ботев Враца – Мирослав Маринов

7 Dni Sport25.08.2022
Славия - Ботев Враца, Радослав Кирилов

Емисар на Фейенорд е гледал талант на Ботев (Враца). Става въпрос за младата надежда на врачани Мирослав Маринов. 18-годишното крило прави силен старт на сезона, като бе на ниво и през миналия. Това е грабнало окото на редица европейски клубове. На двубоя със Спартак (Варна), спечелен с 1:0 на стадион „Христо Ботев“ е имало човек на нидерландския гранд, която е останал впечатлен от видяното, пишат колегите от „Тема Спорт“.

Официална оферта за Маринов наскоро бе постъпила от италианския Тернана, но заради некоректно отношение от трета страна от Ботев са стопирали преговорите.

Старши треньорът на врачани Росен Кирилов продължава да има сериозни проблеми преди домакинството срещу Левски. Последният двубой срещу Славия бе пропуснат от Мартин Кавдански, Луис Фелипе, Жан-Пиер да Силва и Браян Переа. Наставникът е получил уверението на лекарския щаб, че поне двама от тях ще са на линия за сблъсъка със „сините“. Това са Луис Фелипе и Переа, които дори се очаква да са титуляри. Не така обаче стоят нещата с Кавдански и Да Силва, които е малко вероятно да се възстановят навреме.

„Надявам се това, което ми бе обещано от лекарския щаб да стане. Ще дадем всичко от себе си да зарадваме нашите фенове. Излизаме за победа срещу Левски и се надявам да я спечелим“, изрази увереността си Кирилов. Той призова привържениците за солидна подкрепа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ