Треньорът на Лудогорец: Готови сме за всичко, съдията не ни притеснява

7 Dni Sport24.08.2022
Лудогорец, Анте Шимунджа

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира утрешния реванш с Жалгирис (19:00 часа наше време) за влизане в групите на Лига Европа (1:0 в първата среща).

Специалистът заяви, че не се притеснява от съдията на мача – Харм Осмерс (Германия), ръководил равенството 0:0 с Мура през 2021 година и отказа да коментира трансферните слухове, свързващи бразилеца Нонато с тима от Разград.

“Не се притеснявам за съдийството”, започна наставникът.

“Говорим прекалено много по тази тема, защото условията и за двата отбора са еднакви. Трябва да се адаптираме, днес на тренировка ще го направим. Трябва да направим най-доброто, което можем.

Не знам как ще започнат Жалгирис, но ние ще сме готови за всички варианти как биха стартирали те. Дали ще пресират, или не, ние трябва да мислим как ние ще сме опасни.

Трябва да задържим концентрацията и мотивацията през целия мач. Това е най-важното нещо.

Не мисля, че е правилното време да говорим за трансфери сега”, заяви Шимунджа в отговор на въпрос за интерес на разградчани към бразилеца Нонато.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ