ЦСКА представи две нови попълнения в понеделник сутрин

7 Dni Sport22.08.2022
ЦСКА - Базел, Маурисио Гарсес, Лазар Туфегджич, Тибо Вион

От ЦСКА информираха феновете си в четири направления чрез пост в социалните мрежи.

Те представиха и две нови попълнения от маркетингова гледна точка. Става въпрос за фен магазин и нов сайт.

„Армейците“ потвърдиха, че наказанието на Брадли де Нойер след получения червен картон в мача срещу Сейнт Патрикс ще е за две срещи. ЦСКА също обяви, че билетите за мача с ЦСКА 1948 вече са в продажба, физическият фенгагазин вече се поставя след получаването на всички разрешителни, както и че се работи върху нов клубен сайт.

Ето какво написаха „червените“:

„Старираме седмицата на решителния плейофен сблъсък в Лигата на конференциите с няколко новини от и извън отбора.

– След като клубът потърси правата си и обжалва пред възможните инстанции, наказанието на Брадли де Нойер след получения червен картон в мача срещу Сейнт Патрикс е за общо два мача. Това означава, че защитникът ще остане извън групата в още една среща от европейските клубни турнири.

– От днес билетите за домакинството на 29.08. вече са в продажба и на касите пред стадион “Българска армия”. Работното време е всеки ден между 11:00 – 18:00 ч., а в деня на мача от 11:00 ч. до края на първото полувреме. #ЦСКАЕСАМОЕДИН

– След получаването на всички възможни разрешителни конструкцията за физическия магазин на ЦСКА вече се поставя. Работата на място върви с пълна сила, като съвсем скоро ще ви зарадваме и с дата за официално откриване.

– На финалната права сме и с пускането на новия сайт на ЦСКА, където по по-достъпен начин ще намирате официална информация за всичко, свързано с клуба“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ