Емануел Луканов: Задължителна победа срещу Созопол

7 Dni Sport19.08.2022
Черно море - Етър, Емануел Луканов

Победата е задължителна, обяви старши треньорът на Етър Емануел Луканов преди домакинството на „виолетовите“ срещу Созопол утре от 20:00 часа на стадион „Ивайло“.

„Задължителна победа! Всичко друго би било провал за нас, въпреки че дадохме две „жертви“ в Своге. Кольо Станев е с разтежение от гостуването и отпада със сигурност, а Христо Митев е с шевове на челото от сблъсък, тренира, но участието му остава под въпрос. Но играчите, които са на разположение, съм убеден, че ще свършат работа. Затова сме отбор и имаме определени цели“, заяви преди мача Емануел Луканов.

„Седмицата мина перфектно, но това не е гаранция за резултат. Представянето на отбора обаче е оптимално.

Като резултати си мисля, че заслужавахме досега 4 точки повече. Но какво си мисля аз, няма голямо значение, въпросът е да свършим работата. Не смятам, че причините за пропуските са ментални, защото никой не поставя играчите под натиск. Хубавото е, че създаваме положения и скоро някой отбор вероятно ще го отнесе здраво“, добави наставникът на „виолетовите“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ