Стадион „Васил Левски“ е готов да приеме плейофа между ЦСКА и Базел

7 Dni Sport18.08.2022
ЦСКА - Славия, Фенове, Сектор "Г"

Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу швейцарския гранд Базел на Националния стадион „Васил Левски“ в първи плейоф за влизане в групите на турнира Лига на конференциите.

УЕФА назначи за делегат на срещата Метин Казанчоглу от Турция.

Тази сутрин на техническата конференция преди мача той заяви, че е впечатлен от организацията на домакините и че всички изисквания на европейската футболна централа за провеждане на футболни срещи от този етап на надпреварата са спазени стриктно.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Базел ще бъдат в бежова екипировка. Вратарят на българите ще бъде със зелен спортен екип, а стражът на противника – с жълто облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Хърватия – Дуйе Струкан (главен), Боян Зобеница (първи асистент), Ален Якшич (втори асистент), Иван Бебек (четвърти), а Костас Капитанис от Кипър ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

От клуба напомнят, че на касите, както и онлайн все още се продават билети за двубоя на цена от 20 лева за сектор „А“ и 12 лева за секторите „В“ и „Г“.

В 16:00 часа на стадион „Българска армия“ ще се проведе поредният „Армейски следобед“, където специален гост ще бъде футболистът на „червените“ Брадли де Нойер, който пропуска днещната среща поради наказание.

След 14:00 часа днес на билетните каси, както и в Музея на спортната слава на ЦСКА, в продажба ще бъде пусната и официалната програма за двубоя с Базел, която ще бъде на цена от 2 лева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ