Саша Илич към Гриша Ганчев: По този начин няма да стане, давай да действаме, разписвай

7 Dni Sport17.08.2022
ЦСКА, Саша Илич

„Днес гледах пресконференцията на Саша Илич преди домакинството с Базел от плейфоната фаза на турнира за Лигата на Конференциите. Една фраза ми остана в съзнанието и според моето тълкование Илич я повтаря толкова много, защото я е говорил със собствениците и в частност Гриша Ганчев и плана тази липса, да бъде възстановена. Разбира се, че става за Сектор „Г“ и фразата на Саша: „Неприятно ми е, че има бойкот на феновете“, която повтаря доста често.

Според мен Илич е имал разговор с ръководството и им е казало давайте да действаме, те са нашата сила или нещо от този сорт. Към това ме водят думите и действията на Саша и много ми допадат.

„Не съм разговарял с никого от феновете, но ми е неприятно, че има бойкот. Привържениците за нас са много важни. Тяхната подкрепа е безценна, защото тя ни дава 10-20% отгоре на терена. Лично аз искрено се надявам, че ще ги върнем обратно. Както чрез комуникация, така и чрез силни игри.“, това бяха точните му думи.

Освен, че го иска той и действа по въпроса. Лично мое мнение е, че собствениците се стараят и промяната се вижда, но трябва тя да се затвърди и надгради с още по-сериозни действия. Аз ще съм на мача, надявам се много скоро и моите братя и сестри да са в Сектор „Г“ и аз да се завърна там. Засега съм във „В“, но без тях не е същото, всички го знаем и чувстваме. Направете го за ЦСКА братя.“, пише Йоан Ангелов в голяма „армейска“ група във Фейсбук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ