Шеф на ФК ЦСКА 1948: Искаме обединен клуб, от разделението печелят Левски и Лудогорец

7 Dni Sport17.08.2022
ФК ЦСКА 1948, Стойчо Младенов, Добрин Гьонов

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов представи Стойчо Младенов като новия оперативен директор на „червените“.

„Нашата цел е да има обединение сред фенове и легенди и да има единен ЦСКА. Това разделение, което има, печелят единствено нашите преки конкуренти Левски и Лудогорец. Не мисля, че има възможно обединение между два клуба. В бъдеще, близко или далечно, клубът ще е един“, каза Гьонов.

„От ден 1 се опитваме да покажем, че това е работещия модел. Клуб на феновете и легендите. Искаме и каним всеки. Никой не сме гонили, няма да обърнем гръб. Когато го почувства да дойде и да подкрепи отбора“, допълни той.

„Стойчо Младенов е оперативен директор. Ще спомага за подобряване на структурно и организационно равнище. Искаме да се развиваме. Знаете колко хора работят в оперативната дейност на клубовете в Западна Европа. Той не е заемал подобна позиция, но има опит и ще ни бъде полезен“, допълни още Гьонов.

Шефът на ФК ЦСКА 1948 обясни, че цялата спортно-техническа власт в клуба остава в ресора на Любослав Пенев.

„Знаете, че си партрираме с баскетболния отбор. Имаме мащабни проекти за развитието на клуба ЦСКА. Самият Младенов иска да работи, ще се опитваме да помагаме за каузата. Ние подобряваме с всеки изминал ден стадиона в Бистрица, тренировъчните бази. Опитвали сме се винаги да предоставим най-добрите условия на футболистите, а и на феновете. Ние не спираме с това да развиваме клуба изцяло като инфраструктурно. Това е една от страните, които развиваме. Някои изненади ще видите в неделя“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ