Щастието сполетя Цветанка Ризова, омъжи се за тайно за адвокат светило

7 Dni Sport16.08.2022
Цветанка Ризова,

На 57 години Цветанка Ризова реши да встъпи за втори път в брак.

Нейният избраник е адвокат Красимир Недев. В последното си предаване преди лятната отпуска журналистката се появи с пръстен на безимения си пръст на дясната ръка, където се носят брачните халки, пишат колегите от „Уикенд“.

Досега Цветанка Ризова не се е появявала с бижута в ефир и затова пръстенът направи впечатление на зрителите на „Лице в лице“.

Журналистката и адвокат Недев са заедно от около година. За първи път двамата се появиха официално като двойка на премиера на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович. Знае се, че юристът е запален рокер и дори има снимка с Цветанка, качена на мотора му.

Красимир Недев и Цветанка Ризова не са в първа младост, но както е известно, любовта не признава граници. Адвокатът има две пораснали деца от предишния си брак, а любимата му има също голям син от бизнесмена Анатоли Георгиев. Двамата с Георгиев се радваха на дълъг брак, но в крайна сметка се разведоха. След това телевизионерката се залюби с 12 години по-млад от нея лекар, но връзката им не изтрая дълго – има-няма 2 години. Така и не стана ясна причината за края на отношенията им.

Но сега Цветанка Ризова е отворила нова страница в живота си и по всичко личи, че е щастлива.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ