Тъжните 24 часа за Григор Димитров

7 Dni Sport16.08.2022
Григор Димитров,

Най-добрият български тенисист при мъжете за всички времена Григор Димитров преживява всяка една загуба по труден начин. След такива момента той е с минорно настроение, бесен отвътре, хладнокръвен отвън и с мисъл грешките, които са довели до загубата да не се повтарят отново. Така започва разказа си Янка Петрова – фенка на Григор Димитров.

Тя е кръстила четивото си „Тъжните 24 часа на Григор Димитров“ и го е написала в подкрепа на първата ни ракета.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Българка съм. Григор е българин, вие които четете това в голямата си частност също сте българи, хейтърите, които ще оставят злобен коментар също са българи, нали така? Започвам по този начин, за да дам добре да се разбере, че всички ние сме обединени от държавата, в която живеем. Трябва да се подкрепяме, защото сме свързани. Да се радваме, когато един от нас расте и да си дава кураж и помощ, който тя е нужна и търсена. Затова не разбирам хората, които създават болка, неприязъм и отвращение с хейтърските си коментари по адрес на най-добрия ни тенисист за всички време Григор Димитров. Хубаво ти /хейтъра/ ще напишеш коментара, ще го изплюеш това, което си намислил, за да се прочете и да заболи, но какво постигаш освен да пораждаш лошо чувство. За готин ли се имаш? По-оборотен ли ставаш? Кое от всички тези неща? Аз ще ти отговоря – нито едно.

Нима мислите, че Григор Димитров няма своите тъжни часове след мача. Време в което преиграва на ум мача десетократно и мисли, какво и къде е сбъркал, за да да не успее да стигне до победата и да зарадва малката си нация.

На всички ни е ясно, че Григор в момента не е в най-доброто си състояние. Разколебан е, има болежки, но той е Гришо, този Гришо, който ни е карал да куфеем от радост, когато е побеждавал най-добрите и е вдигал тежки и престижни Купи над главата си, затова сега ние сме му длъжни да го подкрепяме по пътя към нови такива. Защото, когато ги постигне, а ние сме плюли, няма да имаме морланото право, да се радваме и тупаме в гърдите, че когато е бил зле ние сме били до него морално. Това имам да кажа по темата. Аз съм Янка и подкрепям моето момче. Пардон. Нашето момче.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ