Петричев: Шамарът в Загреб ще ни направи по-силни

7 Dni Sport15.08.2022
Ангел Петричиев,

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира загубата с 2:4 от Динамо (Загреб) в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. След поражението разградчани се простиха с целта си за влизане в груповата фаза и сега им предстоят двубои с литовския Жалгирис в плейофите в Лига Европа.

„Ако изтъкнем само една причина за отпадането от Динамо, би било грешка. Искам да кажа, че съм горд с нашите момчета. Виждам характера, който изграждаме, и който отива на Лудогорец. Мисля, че този урок и шамар, който получихме в Загреб, ще направи тима още по-силен”, заяви Петричев пред „БНТ 1“.

Той взе отношение и по темата за бъдещето на Анте Шимунджа. Шефът на „орлите“ сподели и какво в момента се обсъжда в клуба. „Тепърва ще си направим нашия анализ за проблемите и как да ги решим. Но това не минава през треньорска смяна. Искам да бъда абсолютно ясен и категоричен пред всички, защото започнах да чета вече коментари по тази тема. В момента няма такова нещо в Лудогорец, а напротив, стартираме обсъждане програмата до края на август. Правим го, защото тя е много сложна и има доста условности. Работим в оперативен порядък с треньора и неговия щаб“, oбясни Петричев.

Първият мач от плейофа за място в групите на Лига Европа срещу Жалгирис е в четвъртък от 20:45 часа в Разград.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ