Трите причини поради, които Мъри може да се откаже от Левски. Лично изброени от него.

7 Dni Sport15.08.2022
Левски - Спартак Варна, Станимир Стоилов

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов каза, че има нерви да се бори във футболно естество, но разкри трите причини, заради които може да се откаже от клуба.

„Отборът направи достатъчно, за да осигури достатъчно приходи в клуба. Има постоянните пари, които влизат в клуба от феновете. Не малка сума ще влезе от участието в евротурнирите. Щеше да е перфектно, ако се бяхме класирали за плейофа на Лигата на конференциите”, коментира Стоилов пред колегите от „бТВ“.

„След като виждам реалната картинка, тепърва ще се търсят сериозни приходи, за да бъде спасен Левски”, добави той.

„Аз нерви имам да се боря във футболно естество. Мога да се откажа, ако видя, че феновете се отказват от собствения си отбор, ако с ръководството гледаме в различни посоки и ако се прецени, че аз не съм човекът, който ще може да се справи в спортно-техническо естество”, добави Стоилов.

„Върнах се най-вече заради любовта на хората. Отчаянието ме върна, радостта ще ме задържи по-дълго време в Левски”, каза още Мъри.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ