Иностранник към Мъри и Сираков: Дайте ми 100 000 евро, за да нямате проблеми

7 Dni Sport15.08.2022
Левски - ПАОК, Станимир Стоилов

Хърватинът Анте Блажевич отказва да си тръгне доброволно от Левски или срещу стандартните две-три заплати компенсация.

Защитникът обявил пред шефовете, че ще скъса договора си с клуба, ако му бъдат изплатени заплатите до края на контракта.

Той на този етап отказва да преговаря за някакво по-малко обезщетение и настоява да получи всичките си пари, информира „Мач Телеграф“. Припомняме, че Блажевич подписа с Левски в началото на сезона за 2 години. Заплатата му е 5000 евро, а той настоява да получи минимум 100 000 евро, за да си тръгне. Ръководството на Левски няма никакво намерение да плаща тези пари, а отделно и няма излишни финансови средства.

Към днешна дата „сините“ опитват да пречупят Анте Блажевич с гладиаторски тренировки. Той се подготвя по два пъти на ден с кондиционен треньор и хвърля много пот в заниманията, но и това не го отказва да изисква всичките си пари от Левски.

Възможно е скоро ръководството на клуба да накара хърватина до стои по 8 часа на ден на „Герена“, за да гледа стари мачове на отбора между двете тренировки.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ