Евтимов: Колективът в ЦСКА е страхотен, има настроение

7 Dni Sport15.08.2022
ЦСКА - Септември, Димитър Евтимов

Димитър Евтимов получи шанс да пази вратата на ЦСКА в срещата със Септември (София), спечелена с 1:0 с гол на Браян Морено. За стража това беше първо участие през новия сезон.

„В никакъв случай не сме подценявали съперника, който заслужава само адмирации за играта си. Септември започна доста ентусиазирано с висока преса и ни затрудниха в някои моменти. Още преди почивката създадохме доста положения за гол, но не успяхме да вкараме. Като цяло бяхме по-побри“, коментира Евтимов.

„Нямам проблем с комуникацията със съотборниците ми, без значение кой играе пред мен. Има настроение в отбора след отстраняването на Сейнт Патрикс, както и от победите във вътрешното първенство. Има страхотен колектив в ЦСКА и това ни помага да преодоляваме трудностите“, продължи вратарят.

„Мачът в Ирландия беше много тежък, такъв ще бъде и с Базел. Ще дадем всичко от себе си в четвъртък. Феновете са нашия 12-ти играч, иска ми се да ни подкрепят не само в Европа, а и на шампионатните мачове“, заяви Евтимов.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ