Любо Пенев отсече: ЦСКА 1948 може да спечели трофей

ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Любослав Пенев

Треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев даде пресконференция преди предстоящия двубой от efbet Лига срещу Арда. Специалистът е на мнение, че отборът се представя добре до момента, но целтите са високи. Той беше категоричен, че на този етап нито един футболист няма да бъде продаван.

„Ще потеглим с добри очаквания и добра енергия. Подготвяме за специално всеки един отделен мач. Контузени нямаме, имаме един наказан – Охене. Всеки трябва да е наясно, че когато има шанс, трябва да се бори. Има голяма вероятност да видим Парвиз Умарбаев в игра. Мен ме интересуват всички футболисти и в процеса на работата се решава кой ще бъде в игра“.

„Има аномалии в много мачове. При ВАР се губи много време. Това не е нормално да се бави толкова. Да се играе десет минути и после спираме за пет. Хората от ВАР много по-бързо трябва да взимат решения. Не съм ОК с това нещо. Защо се бавят толкова? Не работи по еднакъв начин като в Европа, поне по отношение на времето, за което се взима решение“, заяви Пенев.

„Отбор, който иска да надгражда, винаги трябва да има нови попълнения. Един трансферен прозорец е възможност да надграждаме. Аз съм реалист, не бъркайте емоциите. Когато аз говоря, всички кимате, това е знак на съгласие.Русев и Чочев се представят добре, те са реализаторите, но преди това има друга свършена работа и всеки гол е заслуга на целия отбор. Когато печелим, печелим всички, когато губим, губим всички. По принцип тренираме да започнем с 11. В някои от мачовете рано останахме с десет, но успяхме да играем добре и атакуващо и с човек по-малко.“

„Трябва да държим линията на представяне. Няма гаранция, че ще се продължи така, но към момента се случва. Защо ЦСКА да не спечели трофей, но да не избързваме. Искаме да играем още по-добър футбол и да стоим високо в класирането. Това не трябва да вкарва напрежение. Не само за Чочев, има и други оферти, но към момента никой няма да бъде трансфериран. Не искам тези момчета да се отклоняват от ритъма в момента. Мен ме радва, че футболистите се показват по най-добрия начин и има интерес към тях от други отбори“.

„Аз не подценявам нито един съперник. Уважавам всички. Рано или късно отложените мачове ще се изиграят. След като правилникът го позволява, значи се прави. Виждаме една лека аномалия, че не зависи от другия клуб, а само от единия и БФС.

Наблюдавам всичките ни отбори, помагам и на втория, и на третия, и на школата. Постепенно трябва да се види този резултат. С тренировките и с мачовете ще се получи“, каза Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ