Изненада! Херо поема до дни Спартак (Варна)!?

димитър_димитров_херо

Димитър Димитров – Херо може да поеме Спартак (Варна). В момента опитният специалист е в морската ни столица и преговаря с двамата собственици Асен Миланов и Павлин Николов, информира “Дарик”.

Под ръководството на Васил Петров Спартак направи истински фурор с влизането си от Tрета във Втора до efbet Лига за отрицателно време, което гарантира поста на треньора в елита. Но лошият старт на „соколите“ в първите 5 кръга, в които спечелиха само точка срещу Пирин и инкасираха четири загуби от Славия, Левски, Лудогорец и Хебър, явно е накарало ръководството да преосмисли решението си и да се обърне към Херо, заради сериозния треньорски опит, който той има зад гърба си. Друго име, което се спрягаше за треньорския пост на спартаклии, е това на Николай Киров.

При всички случаи Васил Петров остава част от екипа на Спартак (Варна). За последно Херо бе назначен на работа в Арда през септември миналата година, но поради лични причини напусна 2 дни по-късно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ