Изненада! Гриша Ганчев привика Саша Илич

ЦСКА, Гриша Ганчев, Антони Здравков

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев е привикал на среща треньора Саша Илич. Двамата са имали доста продължителен разговор, твърди Блиц. Не е ясна причината за провеждането му. Нито път какво точно са си казали.

„Ганчев и Илич разговаряха надълго и нашироко. Подробностите остават пълна мъгла. Знаете, че голямата цел е влизане в групите на Лигата на конференциите. Тя обаче стана по-трудно достижима заради загубата от Сейнт Патрикс Атлетик с 0:1 в София. Сега на реванша победата с два гола разлика е повече от задължителна. Или в крайна сметка с дузпи“, коментираха източници на агенцията от Борисовата градина.

Припомняме, че цялата оперативна власт в ЦСКА е в ръцете на Данаил Ганчев. Баща му уж само дава парите и не се намесва в нищо. Този път обаче лично Гриша Ганчев е привикал и разговарял със Саша Илич.

„Червените“ тръгват за Дъблин в сряда. В четвъртък е ответният мач. При краен успех те ще имат още едно препятствие, за да влязат в групите – победителя от Брьондби – Базел. Датчаните имат преднина от 1:0 след първата среща.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ