Лудогорец преговаря с бразилски халф

Лудогорец, Анте Шимунджа

Лудогорец води много сериозни преговори за бразилския халф Пепе, който играе в елитния Куяба, пише местната версия на популярния футболен сайт „Goal“. За момента обаче опитите на българския шампион да привлече 24-годишния футболист са неуспешни. Ръководството на Куяба държи да запази Пепе в отбора си до края на годината, тъй като тимът се намира в жестока битка за оцеляване в Серия „А“.

Осъществяването на трансфера на Пепе е в голям интерес и на гранда Фламенго, който държи 20% от правата на играча и така в касата на клуба от Рио де Жанейро ще да влязат постъпления от сделка между Лудогорец и Куяба.

Пепе играе за настоящия си клуб от 22 април 2021 г., когато подписва тригодишен договор. Преди това е бил част от Фламенго и португалиския Портимонензе. До моменти има изиграни общо 63 мача за Куяба във всички турнири, в които се е отличил с 3 гола и две асистенции.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ