Секунди не стигнаха на дубъла на ЦСКА за първа победа в Трета лига

b9c9610c1af41d16c5fa3d9d050342a6.image.960x692

Дублиращият тим на ЦСКА изпусна да се поздрави с пълен успех на старта на шампионата в група “Б” на Югозападната Трета лига. Отборът, воден от Стамен Белчев, водеше до последната минута в Самоков с 0:1, но буквално във финалните секунди на продължението домакините от Рилски спортист се добраха до равенството.

Съставът на “червените”, изграден само от юноши от Академията, се представи много добре, особено през първото полувреме, когато организира няколко опасни атаки. В 25-ата минута многоходово разиграване завърши с центриране на Ясен Спиров отляво и активният Георги Чорбаджийски майсторски с глава откри резултата. До почивката Божев спаси силен удар под гредата на Неделчев.

През втората част ЦСКА продължи да търси и втори гол. В края на срещата се отвори възможност за бърза контраатака, Илиян Антонов се отскубна от защитата, но се засуети и изпусна момента да изведе трима свои съотборници сами срещу стража на самоковлии.

В последните секунди на 4-минутното продължение Рилски спортист се добра до ремито след разбъркване в наказателното поле и Николай Минчевски се оказа най-съобразителен.

Следващият мач на ЦСКА II е като домакин на Гранит (Владая), а Рилски спортист гостува на Септември (Симитли).

Съставът на ЦСКА II: Алекс Божев (в), Виктор Атанасов, Росен Маринов, Мартин Сотиров, Ясен Спиров (67- Йоан-Филип Чавов), Любомир Цветанов, Юлиян Илиев, Петко Панайотов (72-Лъчезар Иванов), Георги Чорбаджийски, Илиян Антонов (89-Илиян Димитров), Павел Жабов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ