Голеда в Бистрица! ЦСКА 1948 тресна Ботев (Враца), Чочев блесна с четири гола

payimage-545162

ЦСКА 1948 разгроми с 5:2 Ботев Враца в мач от петия кръг в efbet Лига и стъпи на върха в класирането. Ивайло Чочев (17, 58, 82, 90+4-дузпа) и Георги Русев (45). Браян Переа (87-дузпа, 90+1) се разписа на два пъти за гостите. В 32-ата минута пък домакините останаха с 10 души, след като с директен червен картон бе изгонен Карлос Охене. Срещата в Бистрица е наблюдавана от националния селекционер Младен Кръстаич.

Домакините натиснаха от самото начало, но въпреки това първата голова възможност бе за гостите. В 10-ата минута Браян Переа с хитър пас изведе Даниел Генов, който веднага отправи шут по диагонала. Топката обаче мина встрани от вратата, а останаха съмнения и за докосване от страна на стража Даниел Наумов. Седем минути по-късно Енрике Рафаел намери Александър Колев в наказателното поле, който центрира перфектно към Ивайло Чочев и националът отблизо се разписа за 1:0. Страничният съдия обаче бе вдигнал флага си за засада и в продължение на три минути ситуацията бе гледана от ВАР, но се оказа, че голът е редовен и главният съдия Иво Андреев го зачете.

В 32-ата минута домакините останаха с човек по-малко на терена, след като играещият мач №100 в елита Карлос Охене бе изгонен за влизане с бутоните напред в тялото на Чавдар Ивайлов. Първо му бе показан жълт картон, но при преразглеждането на нарушението Иво Андреев го изгони с директен червен картон.

И в намален състав домакините продължиха да доминират, а в 42-ата минута Георги Русев надбяга защитата на гостите и нахлу в наказателното поле. Останал очи в очи с вратаря Костов, той шутира в близкия ъгъл, но неточно. Три минути по-късно Русев отново се озова сам срещу Костов и този път не сбърка за 2:0.

След почивката с човек по-малко домакините диктуваха събитията на терена и в 59-ата минута направиха разликата класическа. Ивайло Чочев получи топката от Георги Русев и със страхотен удар от границата на наказателното поле вкара красив гол за 3:0.

В 82-ата минута Ивайло Чочев засече с глава центриране от корнер на Джонатан Перейра и оформи своя хеттрик във вратата на Красимир Костов за 4:0. Три минути по-късно Ботев (Враца) получи дузпа за игра с ръка на Реян Даскалов след хитри действия на Мартин Атанасов и Браян Переа бе точен от бялата точка за 4:1. В последната минута отново Переа бе точен за крайното 4:2.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ