Феновете на Левски направиха нещо със съперника на ЦСКА, за което бяха жестоко осъдени

payimage-544712

Фенове на Левски използваха социалните мрежи, за да се похвалят с поредния си зулум. Те показаха снимка на отнето от тях знаме на запалянковците на ирландския Сейнт Патрикс, който в четвъртък изненадващо победи ЦСКА с 1:0 на стадион „Васил Левски“.

„Великото постижение“ на групировката „Private Party” е отбелязано и от редица европейски сайтове и профили в социалните мрежи за футболно хулиганство. Знамето е едно от тези, които бяха разпънати в сектор „Б“ на националния стадион по време на мача между „армейците“ и ирландския тим.

Един от потребителите в „Туитър“ обаче само с няколко думи съсипа ултрасите на Левски и принизи действията им.

„Фенове на Левски се хвалят онлайн с отнето знаме на Сейнт Патрикс, което е собственост на възрастен господин. Група клоуни“, пише Дейвид Уотс.

Както е известно, в часовете след загубата на ЦСКА и победата на Левски с 1:0 като гост на Хамрун Спартанс, стана известно, че феновете на „сините“ и тези на Сейнт Патрикс са празнували заедно успехите на своите тимове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ