Берое ще се опита да се върне на победния път срещу Черно море

Арда Кърджали - Берое,

Берое и Черно море се изправят един срещу друг в мач от 5-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Стара Загора е от 18:45 часа и ще бъде ръководен от Георги Иванов.

Заралии ще търсят изход от серията без победа с подкрепата на своите фенове. Тимът на Петър Хубчев започна сезона с успех над Ботев (Враца), след което последваха две загуби и едно равенство.

„Моряците“ са с мач по-малко, след като срещата с Левски от четвъртия кръг бе отложена по молба на „сините“ заради участието им в евротурнирите. Дотук варненци се наложиха с по 1:0 над Локо (София) и Славия и отстъпиха на ЦСКА със същия резултат.

Черно море обаче не наруши игровия си ритъм, тъй като замени отменения двубой с контрола срещу Черноморец (Балчик), спечелена от елитния тим с 3:0.

Старши треньорът Илиан Илиев няма да може разчита на осем футболисти за днешното гостуване. Това са капитанът Даниел Димов, Закария Беншаа, Ангел Ангелов, Калин Георгиев, Велислав Василев, Наско Янков, Петър Иванов и Галин Григоров. За първи път в групата на „моряците“ попадна бразилецът Алекс Фернандес, който се очаква да запише първи минути в елита.

Проблемите за Берое с липсата на дълбочина в състава продължават. Вчера Абел Анисе подсили старозагорския тим, с което се превърна в 12-ото ново попълнение на отбора. Изпълнителният директор Стелиян Попчев разкри, че с този трансфер селекцията може да се смята за приключила.

Добрата новина за заралии е завръщането на нападателя Луизиньо, който пропусна последните два шампионатни мача заради наказание.

Вероятни състави:

БЕРОЕ (3-4-1-2): Караджов; Траоре, Д. Пиргов, Динков; Д. Стоянов, Юсеин, Мечев, Рука; Тунгара; Мартинс, Луизиньо

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; Попов, Ж. Атанасов, Босанчич, Панов; Панайотов, Клементе; Златев, Сула, Курьор; Сердюк


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ