Сейнт Патрикс остава блокиран в България след победата над ЦСКА

payimage-544716

Сейнт Патрикс, който в четвъртък сензационно победи ЦСКА на стадион „Васил Левски“ с 1:0 в първи мач от третия квалификационен кръг на лигата на конференциите, все още не може да напусне България, съобщава „Irish Mirror”. Поради тази причина провеждането на утрешния мач срещу Шелбърн от националния шампионат на Ейре е под въпрос.

Според изнесената информация от ирландското издание, делегацията на Сейнт Патрикс е трябвало да се прибере в Дъблин с чартърен полет, който обаче е пропаднал. Провалил се е и опитът на клуба да осигури друг самолет за отбора.

Очаква се ирландците да се приберат в родината си днес. Затрудненията идват от факта, че е много трудно да се намерят 30 свободни места за редовен полет на авиокомпаниите. Заради това цялата делегация сигурно ще се прибира до Ейре на няколко части.

Реваншът между Сейнт Патрикс и ЦСКА в Лига на конференциите е на 11-ти август в Дъблин. Интересът към него е огромен и домакините вече продадоха 4000 билета.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ