Изненада! Хебър посече Спартак насред Варна

payimage-545019

Хебър успя да победи с 1:0 Спартак при гостуването си във Варна в първата среща от програмата на петия кръг в Еfbet Лига. В герой за тима от Пазарджик се превърна Октай Хамдиев, който отбеляза единственото попадение в мача – в 49-ата минута.

Грешникът за Спартак пък е Мартин Тошев. Опитният нападател пропусна няколко добри ситуации пред вратата на Хебър, както и изпорти дузпа в 69-ата минута, когато изпрати топката в напречната греда. Появилите се като резерви за домакините Ивайло Климентов и Руслан Черненко също пропиляха изгодни шансове. Вторият удари и греда след силен изстрел в 60-ата минута.

Играчите на Спартак имаха далеч повече положения от Хебър, но така и не успяха да се разпишат в мрежата на Петър Дебърлиев и изненадващо гостите взеха трите точки от друг от новаците в Еfbet Лига.

Победата е втора за Хебър, като първата отново беше постигната навън – 1:0 над Ботев (Пловдив) в Коматево на 8 юли. Воденият от италианеца Фулвио Пеа тим събра 6 точки и e в средата на класирането, докато Спартак остава само с една точка в актива си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ