Саша Илиев хвърля Линдсет и Бамба срещу „светците“

ЦСКА, Саша Илич

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич включи последните попълнения в състава Джонатан Линдсет и Дауда Бамба в групата за първия мач на „червените“ от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу ирландския Сейнт Патрикс. Двубоят е тази вечер от 20:00 часа на стадион „Българска армия“.

Норвежкият полузащитник Линдсет започна подготовка с „армейците“ във вторник, а котдивоарският нападател Бамба беше официално представен вчера.

Двамата ще останат резерви, но Илич възнамерява да разчита на тях при необходимост, въпреки че те все още не познават добре новите си съотборници.

Скандинавецът е в добра спортна форма, тъй като първенството на Норвегия е в разгара си, а той за последно игра в неделя за вече бившия си клуб Сарпсборг 08. Ситуацията с Бамба по-рискова, тъй като африканецът за последно участва в официален мач в средата на април за турския Алтай, откъдето пристигна в ЦСКА.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ