Човек от УЕФА се скъса да хвали ЦСКА

ЦСКА - Македония Гьорче Петров, Юрген Матей, Маурисио Гарсес

Делегатът на УЕФА за днешния мач между ЦСКА и Сейнт Патрикс от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите Куаниш Канапянов от Казахстан е засипал с похвали „армейците“, пише сайтът на клуба. Той е останал впечатлен от организацията на домакините и от факта, че са стриктно са спазени всички изисквания на европейската футболна централа.

Това е станало тази сутрин на техническата конференция преди мача на стадион „Васил Левски“, която започва в 20:00 часа. На срещата е станало ясно, че ЦСКА ще играе в титулярния си екип – червени фланелки, бели гащета и червени чорапи. Гостите от Сейнт Патрикс ще бъдат в бяло-синя екипировка. Вратарят на „армейците“ ще бъде в зелено, а колегата му от ирландския тим ще бъде облечен в черно.

Официалният сайт на ЦСКА информира феновете на отбора, че на касите, както и онлайн в мрежата на УРБО, все още се продават билети за мача с ирландския тим. Цената на пропуските за сектор „А“ е 20 лева, а за секторите „В“ и „Г“ е 12 лв.

В 16:00 часа на стадион „Българска армия“ ще се проведе поредният „Армейски следобед“, където специален гост ще бъде супер звездата на българския и световен футбол Христо Стоичков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ