Помрачиха настроението на „синя“ България! Мачът с Хамрун – Левски остава „на тъмно“?

Левски - Спартак Варна, Фенове

Голяма е опасността първият двубой между Хамрун Спартанс и Левски от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите да остане „на тъмно“, твърди „Тема спорт“. До момента нито една българска телевизия не е обявила, че ще предава срещата от малтийската столица Ла Валета.

Мачът е утре от 20:30 часа, като от УЕФА взеха решение срещата да започне с половин час по-рано от предвиденото – 21:00 часа. Днес по всяка вероятност ще стане ясно дали двубоят ще бъде излъчен по някоя от родните телевизии.

Иначе вече стана ясно, че Левски ще гостува на Хамрун Спартанс на националния стадион „Та Кали“ в малтийското селце Атрад, намиращо се в центъра на остров Малта. Интересното е, че тревата на съоръжението у хибрид между изкуствена и естествена. В нея има подсилващи синтетични влакна. Обикновено такава настилка се използва за ръгби, футбол в клетка и крикет. Тя е удобна и за различни събития и концерти, на които трябва да се инсталира сцена. Капацитетът на стадиона е 17 хил. места.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ