Подписаха, перлата на ЦСКА в лятната селекция акостира в София в понеделеник

7 Dni Sport30.07.2022
ЦСКА, Гриша Ганчев

Подписалият вече с ЦСКА – Джонатан Линдсет пристига в София в понеделник. Единствената причина той още да не е в родната столица и да се готви с новите си съотборници е поет ангажимет да изграе последен мач за Сарпсборг 08.

Двубоят е едоманки и ще се проведе утре от 16:30 часа. Съперник е втория в таблицата на норвежкия елит Лилестрьом, който е само на три точки, но с мач по-малко от лидера Молде. На трета позиция с 28 точки и отново мач по-малко е добре познатия тим на ЦСКА – Бодьо/Глимт.

„Джонатан Линдсет, определян за най-добрия играч в норвежката Елитесериен, премина от Сарпсборг 08 в софийския ЦСКА. Това е играч, за когото може да се каже, че разцъфна късно за елитен футбол. Играеше в долните нива в Норвегия, носейки екипа на Мьондален за няколко сезона.

След това Одд странно му позволи да напусне клуба след 6 гола в 5 мача. Представянето му в Сарпсборг обаче беше забелязано в Европа и докато другите се чудеха как да действат и проспаха ситуацията, ЦСКА ги изпревари. Въобще е чудновато как в Англия изтървахме такъв играч“, пише изданието „Filbertway“ за трансфера на Линдсет на „Армията“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ