„Обичат мачове през три дни, ама друг да ги играе…“

7 Dni Sport29.07.2022
Левски, Станимир Стоилов

Беше отложен мачът на Левски със Славия. От Славия не желаеха това. Днес беше отложен и мачът на „сините“ с Черно море. Едва ли и варненци искат това…

Да, Левски направи подвиг и отстрани ПАОК в турнира Лига на конференциите. Но сега от Хамрун ли се страхуват? Този отбор играя в Европа след пауза от… 30 години!

„Сини“ глашатаи надигат вой до небесата, когато се отложи мач на ЦСКА. Нещо, което се случва много рядко. „Червените“ имаха гостуване на Базел в плейоф за влизане в групите на ЛК. Не отложиха дербито им с Локомотив в Пловдив и ЦСКА загуби. След това победи Базел с 3:1 в Швейцария.

Други „сини“ глашатаи побързаха да омаловажат успеха на ЦСКА след отстраняването на Виктория (Пилзен). Тръгнаха коментари как Лига на конференциите бил слаб турнир, подобен на Интертото. Там имало само слабаци и не било кой знае какво да влезеш в групи. Сега същите те сигурно не са спали от вълнение след Солунската приказка. А влизане в групите може би ще предизвика дебат за обявяване на евентуалната дата за нов национален празник.

Да отлагат. Ако решат, да отложат всички мачове на Левски, докато играят в Европа.

Но да припомним думи на Разказвача на приказки Станимир Стоилов от 08.04.2022 година…

„Влизаме в цикъл, в който ще играем през 4-5 дни. Аз много харесвам това, защото така във всеки мач играчите могат да бъдат на максимум и да вдигат динамиката. Аз обичам по-сгъстения цикъл“, каза тогава Мъри.

Сега остава да пожелаем успех на Левски срещу спартанците от Хамрун и още отложени мачове, ако поискат.

Автор: Ангел Домусчиев / „Топспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ