Най-класният в ЦСКА подписал през юни, има 529 мача, 86 гола и 66 асистенции

7 Dni Sport29.07.2022
ЦСКА - Македония Гьорче Петров, Саша Илич

От началото на сезона са изминали едва няколко мача, но ясно се откроява, че ЦСКА е уцелил в десетката с избора си на старши-треньор за ЦСКА. Именно това е най-класното име в „червената“ селекция към момента.

С минимален опит на скамейката, но достатъчен за да повярват „червените“ шефове в уменията му и огромен опит, като футболист /529 мача, 86 гола и 66 асистенции/ за клубове като Партизан Белград, Галатасарай, Ред Бул Залцбург, АЕ Лариса и Селта Виго.

Илич подписа преди по-малко от два месеца и вече св вижда почерка му, а старта макар и обявяван за слаб е отличен на 90%. Липсващите 10% идват от една измислена дузпа дадена за Локомотив София преди две седмици.

Победа срещу Арда Кърджали 3:0
Равен срещу Локомотив София
Равен срещу Македония Г.П 0:0
Победа срещу Черно море 1:0
Победа срещу Македония Г.П 4:0

Поделено първо място в efbet Лига заедно с Лудогорец с по 7 точки.

Впечатление прави и методичните действия на Саша Илич в селекционната политика, която заедно с всичко останало от спортно-техническата част е оставена в ръцете му. Сърбинът даде шанс на всички на лагера в Авсрия, увери се на кои може да разчита, какво му трябва и сега се действа стъпка по стъпка. „Червените“ фенове са впечатление от това, че не го е страх да пуска млади български играчи, които да се борят за емблемата и да печелят победи и са сигурни, че при чист, прозрачен и благоприятен климат за Илич на стадион „Българска армия“ той ще успее.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ