Иво Ивков: Отстранихме клуб, който е светлинни години пред нас, ще има добри финанси

7 Dni Sport29.07.2022
Левски - ПАОК, Тити Папазов, Иво Ивков

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори пред репортерите след равния резултат с ПАОК в Солун, с който “сините” се класираха напред в Лигата на конференциите.

„Има и финансови ползи. Честито на всички! Искам да благодаря на тези, с които започнахме – нашите привърженици, организирани и неорганизирани, всички. Виждам в очите им това, за което треньорът и спортно-техническото ръководство са мотивирани. Не съм по силните думи, но това във всеки случай е едно добро начало. Дали Левски отива в друга орбита? Не е друга орбита, да не правим такива изказвания. Отстранихме клуб, който е светлинни години пред нас. Днес се срещнахме с ръководството на ПАОК, догодина започват да строят нов стадион.

Иска ми се това да е началото на „синя приказка“, колкото и клиширано да звучи. Да, ще има добри финансови постъпления, но това е само началото – целта трябва сега да е плейоф, знаете кой е собственикът на следващия съперник.

Нямах способност да говоря около 15 минути, мина ми на лента всичко, което се случи през тези месеци. За момчетата това не е изненада това, което направиха. Нищо не се е променило коренно относно „глинените крачета“, това беше метафора, но вече укрепваме много. На футболистите разрешава и забранява само Станимир Стоилов. Започваме веднага организация за мачовете, които ни чакат – трябва да видим дали да поискаме утре отлагаме на следващия мач за първенство, да видим дали на трети или четвърти ще се играе, възнамерявам да отида на жребия в Нион този път“, заяви Ивайло Ивков пред медиите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ