Лудогорец с два трансфера – един изходящ и един входящ

7 Dni Sport28.07.2022
Шамрок Роувърс - Лудогорец, Игор Пластун

Лудогорец реализира изходящ трансфер. Единадесеткратните шампиони продадоха нападателя Ихинио Марин на испанския Албасете. Той бе привлечен в Лудогорец през август 2020 г., като със зеления екип изигра 24 мача с 7 гола.

ПФК Лудогорец благодари на Ихинио Марин за свършеното в Лудогорец и му пожелава успех в кариерата занапред, пише сайтът на „орлите“.

ИХИНИО МАРИН В ЛУДОГОРЕЦ

18 мача, 4 гола

ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ 2 мача

В ЕВРОПА 4 мача, 3 гола

ОБЩО 24 мача, 7 гола

Спортният директор на германския втородивизионен футболен клуб Фортуна Дюселдорф, Клаус Алофс, пък потвърди информацията за трансфера на дефанзивния халф Якуб Пьотровски в българския шампион Лудогорец.

24-годишният бивш младежки национал на Полша ща премине в състава на разградчани като заместник на продадения на бразилския Атлетико Паранензе Алекс Сантана.

„Кубът пожела трансфера, след като получи тази възможност“, коментира Алофс за „Билд“.

Според изданието Лудогорец ще заплати 1,3 милиона евро за правата на 188-сантиметровия поляк, като ще има и процент от бъдещ трансфер. Пьотровски записа 1 гол и 2 асистенции в 30 мача на Фортуна през миналия сезон.

Според „Глобо Еспорте“ българският шампион има интерес и към 24-годишния бразилски атакуващ халф Пепе, но ръководството на клуба на играча Куяба дори отказва да започне преговори за евентуален трансфер, тъй като счита футболиста за незаменим в състава си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ