„Армията“ посреща ЦСКА и Македония ГП

7 Dni Sport28.07.2022
Screenshot 2022-07-28 at 15.12.26

Стадион „Българска армия“ отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа реванша от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и ФК Македония Гьорче Петров.

Делегатът на срещата – Душко Грабовац от Хърватия, инспектира за последно „Армията“ и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Македония ГП ще бъдат в жълто-черна екипировка. Нашият вратар ще бъде със ярко зелено облекло, а стражът на противника ни – с лилаво.

Четиримата съдии на евромача са от Румъния – Марсел Бирсан (главен), Раду Гингуляк (първи асистент), Мирча Григориу (втори асистент), Юлиан Дима (четвърти), а Ханес Каасик от Естония ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

За срещата все още има билети в продажба.

Цените им са както следва:

– Сектор А – 15 лева

– Сектор В – 12 лева

– ВИП ложа – 130 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Припомняме Ви, че преди двубоя ръководството отново е организирало „Армейски следобед“, който започва в 17:00 часа на стадиона – с DJ Cass. В 17:15 ще има игра за точност. За 17:30 часа е предвиден тур в музея на ЦСКА, а в 18:00 часа състезание за скорост и турнир по джага. В 18:15 следва семеен футбол.

В 19:30 часа специален гост в детския кът на стадиона, който е изграден между секторите „А“ и „Г“ ще бъде легендарният Димитър Бербатов, пишат от сайта на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ