Изпратиха Асен Дончев на Терминал 2, дори му купиха билет

7 Dni Sport26.07.2022
ЦСКА - Черно море, Станислав Шопов, Иван Турицов, Асен Дончев, Амос Юга

ЦСКА постигна втори пореден домакински успех в efbet Лига. След класиката срещу Арда, тази вечер селекцията на Саша Илич надви изключително стойностния тим на Черно море с 1:0. Дербито в понеделник вечер предложи сравнително равностоен футбол, без много чисти голови положения.

Големият и изненадващ герой на „Армията“ се казваше Асен Дончев. Младокът отбеляза единственото попадение в 76-ата минута на мача, когато се разписа с чудесен изстрел извън наказателното поле. Любопитното беше, че той стори това само секунди, след като бе пуснат в игра от своя старши треньор.

По този начин големия герой на вечерта за ЦСКА бе именно Асен Дончев, но далеч не беше така със същия този играч само преди няколко седмици. След разочароващ мач именно Дончев бе яхнат от феновете, пращан в Ловеч, във Втора лига и дори Терминал 2 – защото „не ставал за ЦСКА“.

Именно сега, когато момчето расте е добре феновете на ЦСКА да си припомнят това и да разберат, че бързото велечаеене и снижаване на играчите не водят до нищо добро. Те имат нужда от правилна работа с треньора и постоянна подкреа. По този начин всички качествени играчи ще растат и ще дават все по-добра версия на себе си на ЦСКА.

Публикуваме грозния коментар срещу Асен Дончев написан само преди няколко седмица. Автор му беше Йордан Колевски.

„Асен Дончев ли? Този ли ще е новото свежо име, което ще ни радва на „Армията“. Марш към Ловеч или там откъдето идваш момче, може и към Терминал 2. На ЦСКА му трябват чужденци и то класни, за да можем да играем срещу Лудогорец на ниво титла, а не да си играйкаме. Не е само Дончев много други са така. Ядосан съм, да така е, но мисля думите си и вярвам в тях. Само ЦСКА все пак.“, пише тогава запалянкото.

Какво ли би казал сега?


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ