Среднощна среща по оста Ганчев – Илич в ЦСКА: Да тежко е, но има решение

7 Dni Sport26.07.2022
ЦСКА - Черно море, Асен Дончев, Иван Турицов
ЦСКА - Черно море, Станислав Шопов, Иван Турицов, Асен Дончев, Амос Юга

ЦСКА постигна втори пореден домакински успех в efbet Лига. След класиката срещу Арда, тази вечер селекцията на Саша Илич надви изключително стойностния тим на Черно море с 1:0.

Дербито в понеделник вечер предложи сравнително равностоен футбол, без много чисти голови положения.

След срещата е имало среднощна среща на Саша Илич с един от собствениците на клуба. На нея е било обсъдено, че за ЦСКА има едно единствено решение – пътя по който се е поело да бъде продължен. Млади българи подкрепени с качествени чуждестранни играчи, за да се изгради стойностен отбор, който през следващите трансферни прозорци само да върви нагоре. Целта е реална конкуренция на Лудогорец и сваляне от трона им, както и редовно участие в ЕКТ.

Информацията е на Кристиан Димитров, който публикува дълъг текст, твърдейки, че това, което казва отговаря на самата истина. „Имам приятел в клуба, не е футболист от персонала е, но се чуват разни неща. ЦСКА върви в правилната посока.“, с тези думи запалянкото завършва своето писание.

Следващият мач на ЦСКА е срещу Македония Гьорче Петров този четвъртък от 20:00 часа. Очаква се сериозно количество фенове да подкрепят „червените“ в първото им домакинство за сезона в ЛК.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ