„И какво след днес закриваме ЦСКА. Гриша Ганчев хвърля кърпата“

7 Dni Sport25.07.2022
Гриша Ганчев,

Бурно утре за собственици, акционери, треньори, фенове и всички, които просто обичат ЦСКА – причината е декларация и действие от „Offenders“, които дадоха да се разбере за последен път, че няма път към подкрепа от трибуна Сектор „Г“ за ръководството на Гриша Ганчев и сие.

Именно това поради текста на Иван Иванов за „червените“ със заглавие „И какво след днес закрива ЦСКА“, който разбуни страстите. Ядоса едни, а дргуи хвърли в размисъл.

„Отново се случва. Лято е и ние /червените/, искаме да ни е бурно. Пак не сме доволни от нещо, пак сме готови, да зачернем всичко, което имаме без да седнем и направим една дискусия, да премерим силите, на къде е мнозинството и да се вземем едно решение за доброто на клуба. Не подкрепям никого, яд ме е, че искаме, да сме шампиони, а не мислим колко проблеми ни създават тези прибързани действия. Сега ще кажете, 6-7 години не са малко време, пенсионер такъв, ходи си сипвай салатката и гледай мача пред телевизора, а аз ще Ви кажа едно и ще завърша без, да правя от текста си роман. ЦСКА няма да бъде силен отбор, докато следните неща се случват:

– Футболистите и треньорите снимани на календара за годината, да липсват в по-голямата си част до лятото на същата година. /Дано сте ме разбрали/.
– Разделени сме на 37854368 фрайцийки и фракции, някои с други не се понасят и те гледат от високо.
– На домакинските мачове няма едно 7-8 000 зрители от София, които милят и обичат отбора си и са привлечени от клуба, независимо дали сме били Македония Г.П или не.
– Ръководство и фенове гледат в една посока, това е най-важното.

Очаквам Гришата да хвърли кърпата, яд ме е за стадиона. Само ЦСКА!“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ