Анте Шимунджа: Чакам знак от медицинския щаб за Доминик Янков

7 Dni Sport25.07.2022
Лудогорец, Анте Шимунджа

Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, говори при заминаването на „зелените“ за Дъблин. В Ирландия 11-кратните шампиони срещат в ответен мач от квалификационните кръгове за Шампионска лига Шамрок Роувърс. Словенският специалист заяви на летище София, че младият полузащитник Доминик Янков тренира, но за да играе срещу островитяните, трябва да получи положителен сигнал от медицинския щаб.

„След първия мач казах, че излизаме с голям респект и в реванша. Няма начин да подценим Шамрок. Реваншът ще е много различен, знам го. Знам разликите между двата сблъсъка. Ние сме тим, който иска да побеждава всеки мач. Не си правим сметки, искаме да изградим победен манталитет“, започна словенецът.

„Всеки тим може да има проблеми, но ние знаем, че трябва да сме концентрирани в този един конкретен мач. Ние променихме 5 човека в стартовите 11. Имахме четири шанса да спечелим срещу ФК ЦСКА 1948, но не успяхме.

Важното е, че се съвзехме и не се предадохме. И двата тима заслужаваха да вземат нещо от срещата. Доминик Янков е с нас, най-важното за него е, че може да тренира. Чакам зелена светлина от доктора. Само Клод Гонсалвеш няма да играе“, завърши Шимунджа.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ