Южноамериканският гранд Интернасионал пожела Сисиньо

7 Dni Sport25.07.2022
Левски - Лудогорец, Кирил Десподов, Сисиньо

Южноамериканският гранд Интернасионал (Порту Алегри) набеляза бившия български национал Сисиньо от Лудогорец, пишат медиите в Бразилия. 33-годишният десен бек е гласен за заместник на Хейтор, който беше продаден в белгийския Серкъл (Брюж).

Медиите уточняват, че футболистът на Лудогорец е само една от опциите пред популярния треньор Мано Менезес, който иска да подобри представянето на отбора си в класирането.

Към момента „парните валяци“ са на шесто място в класирането на бразилската Серия „А“, а освен това са четвърфиналист за Копа Судамерикана.

Интернасионал вече има опит с привличането на играчи от България и по-точно от Лудогорец. През 2019 г. двукратният носител на Копа Либертадорес взе от „орлите“ Натанаел, който обаче не успя да се наложи на „Ещадио Бейра Рио“ и беше пратен под наем в Атлетико Гоянензе. Клубът от Порту Алегри дори доскоро държеше правата на 31-годишния ляв бек, но те вече са собственост на Аваи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ