Истината за Радослав Кирилов в ЦСКА

7 Dni Sport23.07.2022
Радослав Кирилов,

ЦСКА се освобождава един по един с играчите, от които старши-треньорът Саша Илич няма нужда, това отваря възможност за нови попълнения. След продажбата на двете крила Яник Вилдсхут и Йоан Баи, сега „червените“ задължително, ще трябва да привлекат поне едно крило. Отново в сметките се появява Радослав Кирилов от ЦСКА.

„Армейците“ са попитали за цената на национала на България, посочва столичен ежедневник. Не е ясно, каква е тя, но се твърди, че е близка до тази, която ЦСКА плати за Георги Йомов – около 200 000 евро.

Към момента не са форсираните разговорите за сключване на сделката, но е много вероятно при провал на привличане на крило от чужбина именно Кирилов, да се озове на „Армията“.

Припомняме Ви, че вече веднъж Кирилов стегна багажа за ЦСКА, но в последния момент той бе заменен от Калоян Кръстев, който премина при „армейците“, когато Стойчо Младенов бе треньор на отбора.

Запалянковците на ЦСКА желаят Ради Кирилов в любимия си клуб и постоянно го засипват със съобщения в официалните му профили в социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ