Матей Казийски: Да, истина е. Ще видим на къде ще ме отвее вятъра

7 Dni Sport23.07.2022
матей казийски

Волейболната звезда Матей Казийски провежда тренировки с подрастващи таланти край българското черноморие.

Заниманията на 37-годишният играч на Тренто в Кранево са част от проекта на академията му с бившия наставник на националния отбор Радостин Стойчвв. Въпреки приятните емоции с децата, Казийски все още не мисли за преминаване към треньорската професия и за завръщане в България.

„За връщане все още ми е рано, защото искам да поиграя волейбол още някоя година. Договорът ми с Трето е и за следващия сезон. По-нататък ще видим накъде ще ме отвее вятърът“, каза Казийски пред камерата на колегите от  „БНТ“.

Капитанът на италианския Тренто заяви, че се надява скоро националният отбор на България отново да бъде сред основните в световния волейболен елит, но бе пестелив в коментара си за представянето на тима под ръководството на Николай Желязков.

„Успях да изгледам само един мач, така че от един мач не мога да съдя и по този въпрос нямам особено точен коментар“, добави Матей Казийски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ