Гриша Ганчев задейства спешен план в ЦСКА, на мига разписа две сделки, следват още четири

7 Dni Sport23.07.2022
гриша ганчев

Двама от собствениците на ЦСКА – Гриша и Дани Ганчев се активизираха на летния трансферен пазар. В ЦСКА е стартиран процес по подобравяне на отбора по вкуса на старши-треньора Саша Илич. Вчера този процес бе започнат, след като се разделиха с двама играчи. Яник Вилдсхут и Йоан Баи – първият замина за третото ниво на Англия, а другия за второто ниво на Франция. По този начин бюджета олекна с не малка сума за заплати. По същия начин се очаква скоро време, да има развитие и по договора на Федерико Варела.

Междувременно с раздялата с тези трима играчи ЦСКА действа дейно и по обратната линия – входящи трансфери. Съвсем скоро ще бъде представен норвежки халф, а към него се очакват още двама – крило и полузащитник. Играчи, които трябва и ще правят разликата в селекцията на Саша Илич, за да може той да достигне поставените му от ръководството цели.

Следващите съперници на ЦСКА в рамките само на няколко дни са Черно море и Македония Гьорче Петров. „Червените“ ще търсят две задължителни победи, с които да изравнят Лудогорец в таблицата на efbet Лига и да продължат към третия кръг на Лигата на конференциите.

От началото ЦСКА има една победа срещу Арда /3:0/ и две равенства. Едното срещу Локомотив София, като гост /1:1/, а другото срещу Македония Гьорче Петров /0:0/ в първия мач помежду им, който се игра в Скопие преди няколко дни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ