Азрудин Валентич чака перла в Ботев Пловдив

7 Dni Sport22.07.2022
Азрудин Валентич

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич се надява до края не седмицата да получи поне още едно попълнение. Босненският наставник държи в отбора да бъде взет класен централен нападател.

Той постоянно се оплаква, че след продажбата не Атанас Илиев преди година в Асколи Ботев не рвзполага с таран, който може да вкарва. В тази роля се провали Антоан Бароан, който срещу АПОЕЛ Никозия бе резерва, пишат колегите от „Тема спорт“.

Интересното е, че последното попълнение на канарчетата бе попадението. Това е Мартин Секулич. Хърватинът направи отличен дебют. Той влезе като резерва при гостуването на Ботев Враца и вкара 2 гола. С тях жълто-черните изравниха резултата, но след това допуснаха съперникът пак да поведе и да стигне до успех с 3:2. Секулич обаче още не е в оптимална физическа форма. Това е и причината да не започне двубоя срещу кипърците. Той бе редом до Бароан на резервната скамейка. Вместо двамата треньорът Азрудин Валентич бе пуснал на върха на нападението Мохамед Брахими, който е крило.

Няма да е изненада, ако до края на трансферния прозорец Ботев привлече и халф. Добрите новини за тима са, че националът Тодор Неделев се възстановява по-бързо от очакваното. Аут до края на годината обаче е Работов, който лекува контузия в коляното.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ